o sposojeni ideji za nadev

Polnjeni češnjevi paradižniki

za hitre in šikane paradižnike rabiš malo pomoč, ki bo te paradižnike izdolbla.  če male pomoči nimaš, naredi  to sam/a.

odrežeš zgornji del, če se le da naj bo s pecljem,  izdolbeš notranjost češnjevega paradižnika, odložiš na papirnato brisačo.

v multipraktik vržeš polovico suhe klobase ali koščke pršuta, enako količino mehkega sira in žličko opranih kaper.

vključiš aparat, da vse skupaj zmelje v enotno zmes. ne soliš in ne popraš.

 

 

s pripravljeno zmesjo napolniš češnjevce, jih pokriješ s prej odrezanim klobukom in to je to.

dobra stran tega nadeva je ta, da je lahko tudi namaz.

ideja za nadev je sposojena od portugalke, ki je uporabila chorizo in olive.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s